|
09-02-2010 09:52, Tatarchuk
як 123 заделалося пітушарою з власної інціативи
Слідкуймо як хамло, що написало промову люті про "Юльків", відверто підтвердило хто воно таке за пташиною та людської породою. Воно ще й лапки у слові "ідіот" мені приписало, але обісралося навести лінка на свою завідому брехню. Ось воно, самоупослідження:
123 пише: > ви глузуєте зі свого відображення в дзеркалі, я Вам вже казав
Tatarchuk пише: > я вам вже казав, що на вас мало схожий )) (-) (41) Tatarchuk ®. 08-02-2010 16:47
123 пише: > це дуже дотепний жарт, який змінює суть справи докорінно (-) (41) 123 ®. 08-02-2010 16:48
Tatarchuk пише: > на фоні вашого "вони ідіоти" це справді вдалий жарт (46) Tatarchuk ®. 08-02-2010 16:52
123 пише: > ви не помітили що "ідіоти" виникли у відповідь на "ідіотів"? (51) 123 ®. 08-02-2010 16:54
Tatarchuk пише: > та ви що. Давайте першоджерело свого ідіотизму (
123 пише: > > > не знаєте навіщо я Вам казав про дзеркало?
Tatarchuk пише: > > Не знаю. Якщо Ви вкажете де я назвав вас чи Вас ідіотом, то вважатиму що ви не пітух і не піздун. А поки - ні.
Як бачимо, ви блискуче підтвердили свою репутацію "пітуха і піздуна", отут вже цитата справжня на відміну від вашого безсилого пукання. Я думаю, що з цім діагнозом вам слід прожити все житття, бо архіви не горять.
> Я назвав недалекими ідіотами не Вас особисто, а "юльків" (слово не з мого лексікону, взагалі-то) - бо вони перед цим активно висловлювалися аналогічно про "противсіхів".
Вони не називали вас, тим більш населення "ідіотами", як от ви збрехали у попередньому дописі. Сказ напав персонально на Вас, 123, пітуха і піздуна (це не тавро, а звання яке Ви підтвердили щойно і власноруч). Жодна ваша цитата не містить такого психозу, який вийшов у вас 123 особисто - заведення гілки із називанням 25% населення ідіотами. З чим вас і вітаю, володаре насесту ))
http://www2.maidan.org.ua/n/free/1265701880
|